Theepot

Theepot

Hoganas theepot

(268) Theepot Hoganas van het Zweedse merk Hoganaskrus is vervaardigd van aardewerk en een houten onderzetter. Deze theepot heeft een inhoud van 1.5 ltr. Verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk grafietmatgrijs, glanzend appelrood, glanzend wit en kiezelgrijs

naar de website

Tea Time

(106) van het merk WMF Moder Design is dit theeset "Tea Time" voor het stijlvol bereiden van een heerlijk kopje thee.De theeblaadjes kunnen na het trekken in de zeef achterblijven. Theepot van WMF glas deksel en sluiting van siliconen kunststof

naar de website

Theepot Siirtolapuutarha

(268) Theepot van het merk Marimekko ontworpen door Sami Tuotsalainen. De inhoud van deze theepot is .70 ltr. Vervaardigd van aardewerk.

naar de website

Theepot Vetro

(244) Weer zo een aparte theepot van het merk Bitossi "Vetro" is gemaakt van fijn Borosilicaat glas en heeft een speels ontwerp. Deze theepot heeft een filter zodat losse thee in in het water terecht komt. Inhoud 650 ml

naar de website

Theepot

(268) Van het merk House of Rym is dit de theepot Tu es la vaque met het zo bekende patroon van de wave. Het ontwerp is van Anna Backlund.

naar de website

My Big Teapot

(02) "My Big Tea Pot" van het merk Eva Sola heeft een jasje waarmee de thee langer warm blijft. Het jasje is te wassen op 30 graden. De inhoud is 1.5 liter. De theepot is gemaakt van porselein met een handvat van RVS

naar de website

Theepot rozen

(237) Theepot van het merk Clayre & Eef in wit keramiek met een dessin van roze rozen.

naar de website

Blue fluted plain

(268) Prachtig en zeer stijlvolle theepot van het merk Royal Copenhagen. Vervaardigd van wit porselein met een prachtige contrasterende blauwe kleur. De deksel heeft een sierlijk knopje.

naar de website

Theepot Cool

(244) Theepot "Cool" van het merk Hpuse Doctor is gemaakt van aardewerk in de kleur grijs. Een stoere theepot helemaal van deze tijd.

naar de website

Theepers Eileen

(02) Theepers "Eileen" van het merk Bodum heeft een strak en eigentijds design. Gemaakt van hoogwaardig RVS en borosilicaatlgas. De theepot is voorzien van een filter die je naar beneden drukt. Inhoud is 1.5 liter. Uitvoering glans RVS.

naar de website

Theepot Lund

(02) Theepot "Lund" van het merk Bredemeijer heeft strak en robuust design. Lekkere grote theepot met een inhoud 1.5 liter. Vervaardigd keramiek met een matte glazuur finish.

naar de website

Jang theepot

(02) van het merk Bredemeijer is dit theepot "Jang" in een Aziatisch design. Wat erg opvalt is het noppenpatroon. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Deze theepot heeft een ruime inhoud voor 3 a 4 personen. Wordt geleverd inclusief RVS theefilter.

naar de website

Royal theepot

(02) Theepot "Royal" uit de collectie van de PIP studio voegt de koninklijke vormen en rijke versieringen van vroeger terug met vrolijke kleuren en moderne prints van nu. de inhoud van de theepot is 1,6 liter. Gemaakt van hoogwaardig porselein.

naar de website

Decoratie theepotje

(237) Decoratie theepot van het merk Clayre & Eef met een afmeting van 13x8x10 cm. Gemaakt van keramiek

naar de website

Bistro Nouveau theepot

(02) Theepot "Bistro Nouveau" van het merk Bodum is echt ideaal voor het zetten van een heerlijk pot verse thee. Losse theeblaadjes laat je eenvoudig trekken. Door de filter gaan de blaadjes niet dwalen. Deze theepot is gemaakt van duurzaam glas wat kras- en breukbestendig is.

naar de website

Theepot Theo

(02) Theepot "Theo" van het merk Stelton is van aardewerk met een gietijzeren coating en de deksel van bamboe. De inhoud is 1.2 ltr. Sandinavisch design

naar de website

Arabia theepot

(39) Theepot van het Arabia gemaakt van Stoneware in de kleur wit. deze theepot heeft een mooie strakke lijn en heeft een inhoud van 1.2 liter.

naar de website

Teema theepot

(268) Deze theepot van het merk Iittala komt uit de serie Teema. Een tijdloze witte variant die goed te combineren met de kop en schotels uit deze serie.

naar de website

New Country Roses

(39) theepot "New Country Ross" uit de collectie van Royal Albert in de kleur roze. Genaakt van fgine Bone China met een inhoud van 1.25 liter. Zeer fijn rozenpatroon om en roze ondergrond. Met als finishing touch het gouden randje.

naar de website

Emma theekan

(02) Theekan uit de Emma serie van het merk Stelton. Nostalgisch design met een modern accent. Inhoud van de theekan is 1 ltr. Gemaakt van RVS, ABS en beukenhout. Inclusief theefilter voor een verse kop thee.

naar de website

Big Flower theepot

(02) Theepot "Big Flower" uit de serie van de PIP studio. Lekkere ruime inhoud van 1.6 liter. Gemaakt van porselein. Zeer kleurrijk

naar de website

Sea theepot

(268) Dit is de theepot "Nordic Sea" van het merk Broste Copenhagen vervaardigd van geglazuurd keramiek. De theepot is met de hand gemaakt.

naar de website

theepot Anmut Flowers

(39) deze theepot is vervaardigd van Premium porselein met een inhout van 1 liter. De ondergrond is wit met een prachtige subtiele bloemenpatroon in verschillende kleuren.

naar de website

Theekan Classic

(106) Moderne theekan in Klassieke vorm van gietijzer in de kleur zwart. Theepot word geleverd met deksel en theezeef.

naar de website

Theepotje

(237) Theepotje van het merk Clayre & Eef met een doorsnee van 14 cm. Gemaakt van keramiek in de kleur roze

naar de website

Esrum theepot

(268) De theepot "Esrum" van het merk Broste is met de hand gemaakt van geglazuurd keramiek in 2 contrasterende kleuren. De inhoud van de theepot is 1.3 ltr

naar de website

Theepot Carla

(02) Theepot "Carla" van het merk Bloomingville. De theepot heeft een opvallend motief je in de kleur rood. Het hengsel is afneembaar en is gemaakt van Bamboe. De theepot is gemaakt van aardewerk.

naar de website

Duet Jubilee

(02) Een theepot van het merk Bredemeijer "Duet Jubilee" met een Retro design. Gemaakt van hoogwaardige RVS. Een dubbelwandige theepot, waardoor de thee lekker warm blijft. Deze theepot heeft een speciaal vormgegeven schenktuit om druppelen te voorkomen.

naar de website

Retro theepot

(268) Een retro theepot met een patroon in groen en blauwe kleuren. De inhoud van de theepot is 1.5 ltr

naar de website

Delfts Blond

(02) van het merk Blond Amsterdam is dit theepot "Delfts Blond" De inhoud van deze theepot is 1.5 liter. Gemaakt van sterk en hoogwaardig aardewerk.

naar de website

Chambord theeset

(02) van het merk Bodum is dit de theeset "Chambord" een glazen theepot met rechaud. De inhoud van de theepot is 1.5 liter ongeveer genoeg voor 12 kopjes thee. Door het stevige oor is de thee makkelijk te schenken.

naar de website

Manto theepot

(02) Theepot "Manto" van het merk Bredemeijer combineert aardewerk met metaal. Een theepot van aardewerk met verkoperd metaal. De inhoud van pot is 1 liter.

naar de website

Theepot Petite Fleur

(39) Prachtige klassieke theepot "Petite Fleur" uit de collectie van Villeroy & Boch. Gemaakt van Premium porselein in de kleur wit met een patroon van subtiele kleine bloemetjes. de inhoud van deze theepot is 1 liter.

naar de website

Tea for one

(39) Tea for one set "Cheeky Pink" uit de collectie van Royal Albert. Dit artikel wordt geleverd in een cadeauverpakking. De voornamelijk roze theepot en kop en schotel zijn roze van kleur met een decor van Dots en kleine roosjes.

naar de website

Aureus theepot

(39) Villeroy & Boch heeft een op en top reputatie op het gebied van serviezen en dergelijke. Waaronder ook deze theepot "Aureus" vervaardigd van Premium porselein met een inhoud van 1.20 liter.

naar de website

Theepot Rose

(244) van het merk Bitossi theepot "Rose" in de kleur wit met turquoise bloemmotief. Een romantisch design. leuk om te combineren met de kopjes uit deze serie. De theepot is ook verkrijgbaar in de roze en groen. De inhoud is 965 ml en hij is gemaakt van keramiek.

naar de website

Theepot Teema

(39) Theepot "Teema" uit de collectie van het zo beroemde Scandinavische merk Iittala. Deze theepot is vervaardigd van porselein in de kleur wit met een inhoud van 1 liter. Prachtige strak model theepot.

naar de website

Theepot met warmer

(244) Deze theepot is van het merk Nocolas Vahe. Een stoere theepot met een bijbehorend theelichtje. Vervaardigd van gietijzer in de kleur zwart. De inhoud is 1.1 liter.

naar de website

Arbour Harbour

(268) Van het merk House of Rym is dit theepot "Arbour Harbour" ontworpen door Elisabeth Dunker. Het motief heeft een retro klaverpatroon

naar de website

Vintage theepot

(02) Theepot in vintage stijl van het merk Cabanaz. Het ontwerp is geinspreerd op het emaille servies uit vroegere tijden. De inhoud is 600 ml.

naar de website

Ostindia Theepot

(268) van het merk Rorstrand is dit de theepot "Ostindia" vervaardigd van porselein. De theepot heeft een inhoud van 1.2 ltr

naar de website

Theepot blauw

(237) Theepotje van Clayre & Eef met een Oosters dessin in de kleur blauw

naar de website

Theepot dessin vlinder

(237) Theepot van Clayre & Eef met het dessin van verschillende kleuren vlindertjes. Een romantisch theepotje.

naar de website

My Big Teapot

(268) van het merk Eva Solo is dit de theepot "my big Teapot" met een rode hoes om de porseleinen theepot te beschermen en de thee lekker heet te houden

naar de website

Theeketel Opera

(106) Uit de Opera collectie is dit de theeketel elegant klassiek design. Bereiding van meerdere koppen. Inclusief filter

naar de website

New Country Roses

(39) Theepot "New Country Roses" van Royal Albert is gemaakt van Fine Bone China porselein met een witte ondergrond en een patroon van kleine roze roosjes. De totale afwerking is het gouden randje wat deze theepot een pure luxe uitstraling geeft. Hoge kwaliteit

naar de website

Theekan Karakter

(106) Theekan van het merk Creatable "Karakter" Moderne theekan van gietijzer in de kleur rood. Wordt geleverd inclusief theezeef.

naar de website

Ora theepot

(02) theepot "Ora" is van dubbelwandig glas en heeft een kurken dop. Inhoud 400 ml. In het tuitje zit een handige theefilter.

naar de website

Minuet Santhee

(02) Een ontwerp van Bredemeijer theepot "Minuet Santhee" stijlvol en elegant met een dubbelwandige isolatie. De theepot is vervaardigd van RVS. De theepot kan gewoon in de vaatwasser.

naar de website

Thhepot Tric

(39) Dit is een theepot "Tric" uit de collectie van het Duitse merk Arzberg. Gemaakt van porselein in de kleur rood met een inhoud van 1.00 liter. Mooi strak design in zeer aparte kleur

naar de website

Theepot Waves

(268) Theepot "Waves" van het merk Littlephant ontworpen door Camilla Lundsten. De deksel van de theepot heeft een gewaagde contrasterende kleur. De inhoud is 1.4 ltr.

naar de website

From Asia with Love

(02) Theepot "From Asia with Love" van het merk Blond Amsterdam. een ruime theepot met een inhoud van 1.5 ltr. De theepot heeft een oosterse vormgeving met een bamboe handgreep.

naar de website

Rasymatto theepot

(268) Een theepot van het Finse merk Marimekko. Het ontwerp is van Maija Louekari en zij was geinspireerd door de geknoopte lappendekens. De inhoud van de theepot is 0.7 ltr

naar de website

Mariefleur theepot

(39) Mariefleur theepot van het merk Villery & Boch straalt puur zomerplezier uit. Met zijn witte ondergrond en zijn prachtige bloemenpatroon in zomerse kleuren. Deze theepot is vervaardigd van Premium porselein met een inhoud van 1 liter.

naar de website

Textured theepot

(02) Theeleuten in Aziatische sferen met deze theepot "Textured" met een stijlvol stipjespatroon. De inhoud is 800 ml. Gemaakt van porselein met een stevig houten hengsel.

naar de website

Theezetter Eva Solo

(268) Theezetter van het merk Eva Solo meet een anti druppel en een speciale deksel die opengaat bij het gieten van de thee. De theebladeren blijven achter in de filter. Door de neopreen hoes blijft de thee lekker heet.

naar de website

Theepot Vetro

(244) Glazen theepot met een speels ontwerp is gemaakt van fijn Borosilicaat glas en heeft een inhoud van 800 ml. Zeer handig is de glazen filter voor de losse thee. Een prachtige theepot van het merk Bitossi

naar de website

Theekan Libelle

(106) Solide kwaliteit theekan van gietijzer in de kleur groen

naar de website

POP theepot

(268) Dit is de theepot "POP" met contrasterende vrolijke kleuren. Vervaardigd van steengoed.

naar de website

Theepot gestreept

(244) Theepot van het merk House Doctor met een witte ondergrond en met de hand geschilderd streepdessin in de kleur zwart. Bijpassende mokken verkrijgbaar.

naar de website

Shanghai Giftset

(02) Giftset "Shanghai" is een set van een theepot met twee theekoppen in een Aziatisch design. Gemaakt van gietijzer. Inclusief theefilter voor losse thee. De kleur is roze en goud. De theepot wordt geleverd in een cadeauverpakking

naar de website

Theepot Boerenbont

(49) Theepot "Boerenbont Zeeland" is al een eeuw een populair servies in nederland. De typerende kleuren blauw, groen en rood zijn met de hand beschilderd.

naar de website

Theepotje Roos

(237) Theepot met een inhoud van 0.75 L met het dessin van roze rozen. het merk is Clayre & Eef.

naar de website

Theepot Nippon Blue

(02) Theepot "Nippon Blue" uit de Tokyo design studio . Deze theepot heeft een prachtige Japanse print. De inhoud is 1 liter. Gemaakt van porselein

naar de website
Woldring-Porselein.nl